besarkan buah dada

Besarkan payudara sehingga 3 cup penuh!besarkan buah dada
cara membersarkan buah dada

  • Hasil yang boleh dilihat dengan mata sendiri dalam beberapa minggu sahaja!
  • Membesarkan, dan juga memontokkan.
  • Produk herba liar semulajadi – anda akan rasa &  kelihatan natural
  • Mengurangkan keletihan, menambahkan kecerdasan dan tenaga
  • Menghitamkan rambut beruban
  • Tiada kesan sampingan
  • Mengawal hormon & mengurangkan PMS
  • Berat badan tidak naik
  • Selamat dan berkesan

besarkan buah dada

Jika anda sedang membaca website ini, anda mungkin:

  • Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
  • Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
  • Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia

Dengan Thanyaporn, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!


besarkan buah dada

..malahan tanpa anda sedari..ia mungkin sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan harian anda:

  • Perasaan anda apabila memandang cermin
    Sejak dari kecil anda terfikir adakah payudara anda akan lebih besar dari sekarang
  • Kemesraan dengan suami
    Suami anda kata  dia suka dengan saiz buah dada anda, tapi itu cuma kata-kata manis untuk menjaga hati anda
  • Sentiasa membuat perbandingan dengan perempuan lain
    Anda mungkin terasa mereka lebih menarik dari anda?
  • Mata suami anda melilau ke arah payudara perempuan lain
    Dan anda tertanya-tanya, adakah badanku tidak mencukupi?

Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan anda wanita yang unggul, namun produk Thanyaporn ini masih ada kelebihan lain juga:

  • Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
  • Bersikap anti-penuaan
  • Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
  • Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
  • Membolehkan anda tidur lebih lena dan puas

Promosi Terhad! – Diskaun 25% atas semua pembelian!

Baca SMS Dari Pengguna Yang Berpuas Hati
Mazna dari Kedah (+60195665***)www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Terima Kasih setelah 2 minggu mkn thanyaporn ada la perubahan Ramai yang menegor
Jeniffer dari Kota Kinabalu (+60168659***)www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Hi, Jenny dah makan 1 botol habis, memang ada perubahan ketara, breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua, saya update u.


Baca SMS Dari Pengguna Yang Berpuas Hati
Hamidah dari Kubang Kerian (+60199378****)www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Salam, saya kini dah cup B. memang betul berkesan produk ni. hujung bulan ni saya order lagi 2 botol. bye
Nama Dirahsiakan (+60195665***) www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
InsyaAllah. selalunya yg rajin perati kaum lelaki la.kesan yang ketara perut jd kempis ehem tu pun jd montok.hehe.kelakarnya semalam kt UUM tempat anak, siap pensyarah n kawan2 anak cakap 'kakak kamu nak jumpa'.
xxxx - Ipoh. www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan
xxxxx - Kelangwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.

 

Boleh lihat sendiri testimoni di dalam forum.

Ini screenshot. Non-edited! Banyak nih….

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

besarkan buah dada

Testimoni

Testimoni

Testimoni

besarkan buah dada

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

besarkan buah dada

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni

besarkan buah dada

Sebarang Pertanyaan Sila Telefon @ SMS
014 323 7974

Email
kedaikecantikanku@gmail.com

  • nana

    salam..nak tanyalh camne nk beli?

    • faisal

      Salam nana, utk beli boleh bank-in sahaja, kemudian sy akan poslaju terus ke rumah.
      Boleh berurusan melalui SMS saja jika lebih mudahkan.

      Maklumat akaun bank ada pada menu ‘Beli’ pada atas laman web ni. tq kerana bertanya

  • azie

    en faisal ……. klu period kene stop atau makan jugak ???? tq

    • faisal

      salam puan azie…ya kalau period kena stop kejap. Kalau pregnant pun sama ya.
      Thanks

      • putri

        slm faisal…..pas 2 months kene amik lg ke even da dpt hasil?

        • faisal

          kena ambil, tapi boleh dikurangkan separuh. harga repeat order pun jauh lebih murah. jadi kosnya tidaklah begitu mahal sebenarnya. kurang dari RM1 sehari.

          • Abuhassan_diana

            salam,dkt pantai timur de x stokis???

          • faisal

            salam puan..maaf, sy hanya jual secara online saja.

          • Achieqs

            Slm en faisal, klu y nk beli skrg brapa hrg nyer?

          • Udadinz

            produk wanita offer .grab now!

          • Annacomel89

            cik faisal…produk ni kna ambik sampai ble???

          • anneuchiyus

            slm u,if i nk jd suply kt jb blh x?coz i my sista ada buka spa n kami pun ada jual jamu n produk kesihatan dan kecantikan d jb…if can pls kol me back 0107124142 tq mdm anne

          • blur

            bpe lme kne amik produk ni?

  • Chaichia_ourlove08

    Salam en. faisal.. sya nak taY.. klu remaja blh ka gna produk ney.?. atau produk ney mmg utk org y sdh bkhwin je.?.

    • faisal

      Salam, produk ni boleh guna bagi wanita yang badannya telah matang, iaitu 20 tahun ke atas. Jadi kalau remaja belasan tahun tak boleh. Sy prefer jual pada yang dah berkahwin, tapi kalau masih single, asalkan niat baik dan kehormatan terjaga, boleh juga.

      • Chaichia_ourlove08

        o.. ye ke.. sya klu ikt tahun 20 tp klu ikt bln blm lg masok 20 br 19 tahun.. sya tumpang taY je bkn nak uat bkn2 bang :) .. x pe kn bang.. tq..

        • faisal

          Hehehe, takpa…takda masalah.
          Tq kerana bertanya ya? Berseri sikit blog saya ni :)

          • Chaichia_ourlove08

            ..t law bdn sya dah matang leh la sya beli produk abang ney,, sap bdn sya ney tumbesaranY t’bantut kot x lah mcm kwn2 sya y len 2 seimbang je.. huhu tankz abang.. layaaaaaaaaaaaaaan…. hehehe

          • faisal

            sama2 :) . Datang la bertandang selalu ya…kalau boring2 tu boleh sembang

          • schaa

            ley sy taw knp rmaja blasan tahun tak boleh ambil thanyaporn ni?

          • schaa

            ley sy taw knp rmaja blasan tahun tak boleh ambil thanyaporn ni?

  • Lisaarbain

    ni jenis kapsul ka,brp bj ada dlm sbtol?

    • faisal

      salam, ya ni jenis kapsul. dalam sebotol ada 60 biji. makan 1 biji sehari.

      jadi 1 botol tahan 2 bulan lah.

      tq

  • Syahmira

    nak tahu…prdk ni ada sijil atau logo kkm ke?..nk cuba tapi was-was.. harap dapt memberikn sedikit info.. tq.

    • faisal

      salam syahmira, tq kerana bertanya.
      maaflah, KKM tak ada …bukan kerana tak lulus, tapi sebab produk ni tak diexport dn utk pasaran thai saja. namun ada sijil FDA (food and drugs administration).

      produk cuma tumbuhan herba, dan kilang pun dah lebih 20 tahun operasi. jadi terpulang pd puan utk buat penilaian sendiri. terima kasih…dan datang lagi.

  • Hnyukling

    di sini k.k ,mana boleh beli..?

    • faisal

      salam, saya hanya jual secara online..maaf banyak2 la ya…
      sy akan poslaju, dan biasanya dalam 2-3 hari dah boleh terima produk ke KK.

      thanks kerana bg komen

  • Diamond_gurlz80

    salam en.faisal sy bru lpas 5 bulan bersalin… so sy bersalin bukan normal…tapi operate.. nk tnya bleh ker thayaporn ni utk sy…atau ada effect ker kt abdomen saya….tq

    • faisal

      Salam puan…ia hanya herba tumbuhan, dan tiada efek pada abdomen atau kesihatan lain secara am.
      harap menjawab soalan puan. tq..

      • qaseh

        terima kasih…en.faisal…

  • Anaariff

    salam .prodk ni ada ke yg tiruan …kak dah mkn 2 mggu tak ada apa2 perubahan pun….kak beli dgn hrga rm55 ja apakah kerana hrganya murah lambat kesannya?

    • faisal

      Saya dengar2 ada yg tiruan, tapi saya sendiri tak pernah nampak dengan mata sendiri. Akak beli dengan orang lain kot, sebab saya tak pernah jual harga RM55.

      • Anaariff

        ya memang akak dgn org lain ..akak pun hairan juga sebab murah sangat …..lepas ni kena order dkt faisal lah…

        • faisal

          tq atas sokongan akak

  • Diena

    kalau sy makan jamu utk merancang kehamilan, bole ke sy amik thanyaporn ni dlm masa yg sama ye?

    • faisal

      boleh, cuma jarakkan makan 1-2 jam antaranya. tq

  • OLYVIA

    saya ni dari miri,kalau nak order,kita bank in dlm bank saja kah?and then berapa hari boleh sampai ke miri?

    • faisal

      ya, bank-in saja, kemudian maklumkan nama dan alamat pd saya. boleh sampai miri dalam 2-3 hari. ta

  • Aziatiabdullah

    salam..sy duk kt area lumut perak nk tanya kalu nk beli produk ni cmnna crnya dan masih ad promosi lg ke skrg ni?

    • faisal

      salam…boleh beli secara online atau SMS saja. dan saya akan pos terus ke rumah. masih ada promosi..tapi dlm seminggu je lagi rasanya

  • Yaniearieff

    faizal, ada FB tak? nanti add akak zuriani mohd ariffin….berminat tapi…akak takut sebenarnya dengan benda2 macam ni..takut ada effect…ada sijil HALAL tak?

  • Fatimah

    produk untuk tegang muka yangsaging ade ke
    sbb akk dh bnyk buat treatment .. tapi x tahn lama

    • Faisal

      ubat ni untuk breast saja akak. utk sagging breasts memang sesuai.

      tapi untuk muka kami tidak ada jual.

  • http://www.breastenlargementmethods.net/breast-enlargement-pills/breast-enlargement-pills/ breast enlargement pills

    Just came and read, this is wow! I was seek from many
    blogs, but here is the best, I love it.

  • Atin_8175

    as salam nk tya sepanjang penjual produk ni ada tidak custmer bagi respond yang negatif contonya kesan sampingan..saya berminta.bagaimana cara pengambilannya

    • faisal

      Salam Atin. Setakat beratus-ratus customer yg guna setakat ni, hanya seorang saja yang ada rasa pening selepas makan pil ni. Itu pun tak pasti samada disebabkan oleh pil, atau sebab lain.

      yang lain2 takda komplen. Pil ni cuma herba tumbuhan, dan tiada kimia. selamat dimakan

  • enicatalyst

    hye..i nak tanya..1botol rm97.50 ea??

    • Faisal

      Harga dan naik ke RM130, tapi biasanya ada diskaun dari masa ke semasa boleh dapat RM80 atau RM90. pastikan sign-up email newsletter kami utk dapatkan pengumuman diskaun

  • Lina

    nak tanya, brapa hari bole sampai dari tarikh bayar ye?

    • faisal

      Salam Lina, barang akan sampai dalam 2-3 hari bekerja (bergantung pd tempat).
      sy gunakan pos laju. t kasih

  • ummi

    Salam,ibu yg tgh menyusukn bleh guna produk ni?

    • faisal

      Salam ummi…tiada bahaya kalau menyusu anak.

      Cuma kalau ambil dos berlebihan….ada kemungkinan susu akan kurang sikit.

  • Liz Khairuddin

    Salam.. Ibu menyusukan anak bleh makan x? Sebenarnya saya masih menyusukan anak, berminat sebab tu tanya.

    • faisal

      Salam liz…tiada bahaya kalau menyusu anak.

      Cuma kalau ambil dos berlebihan….ada kemungkinan susu akan kurang sikit.

  • Wa

    Salam.. Kenapa saya makan tak berdenyut pon breast.. Kawan2 boleh share x?

    • Faisal

      berdenyut tu bergantung pada individu, pemakanan, umur dan lain2.

  • Atikaaini_85

    nk taw  sgat….nk cba boleh…tp tuk yg blom bkahwin bley pki ker

    • Faisal

      Asalkan lebih 20 tahun boleh. tapi kalau boleh kami nak jual pada yang dah kahwin saja bagi tujuan mengeratkan hubungan suami isteri

  • http://www.facebook.com/people/Mee-Mirna/100002240296006 Mee Mirna

    harganya berapa sie?? trus apa obat ini aman buat wanita yang habis operasi payudara dan wanita hamil….

    • Faisal

      tidak aman bagi wanita hamil dan habis operasi

  • Misz_eika

    salam,,spupu sy nk bli bnda ni,,then mcm mna nk oder,???brpe?bleh x awk cri sy dlm fb,miz eyka..

    • Faisal

      Salam miz eyka, boleh SMS atau call 014 323 7974. Pembantu kami akan bagi panduan mudah seterusnya…

  • Noemee89

    lau dlm msa sebulan da nmpk kesan. bulan ke 2 kne amek ag ke?? x nk  besar sgt, cup b o c da ckup… lau bulan seternya kne amek smp bulan bpe? bole x nk control saiz breast yg kte nk?

    • Faisal

      ya, kena ambil berterusan. mana2 produk pun sama.

      tapi kalau dah ada kesan, boleh kurangkan pengambilan separuh.

      boleh control, kalau terlalu besar, cuma kurangkan sedikit pengambilan. Tapi ia bertindak semulajadi, jadi ia takkan terlebih saiz sampai badan tak boleh tampung…

  • fyd

    nk beli cmne?

    • Faisal

      Sila SMS atau call 014 323 7974. Kami akan cuba bantu dan bagi panduan lengkap melalui telefon. t kasih

  • MsTina

    hai..breast sy sgt2 kecik. skg umur 25, tp breast macam perempuan yg baru berumur 12,13. sy x tahu macam mana lagi nk bagi besar. banyak krim dan pil yg sy dah ambil. sy harap pil ini akn sedikit sebanyak membantu sy. :(

    • Faisal

      ms tina, kalau semulajadi kecil memang makan masa, dan tak boleh cepat putus asa dengan mana2 produk sekali pun. At least lebih pada 6 bulan kena guna secara konsisten.

      Dan juga kena jaga pemakanan. Tambah makanan berlemak seperti susu penuh krim, minyak zaitun, dan juga ambil vitamin E. Kurangkan pemakanan makanan ber-tin dan fast food.
      thanks

  • rohana

    macam mana saya nak order kalau tiada account atau kredit card buat masa sekarang?

    • Faisal

      boleh bank-in guna ATM atau CDM machine, dan hubungi 014 323 7974 utk confirmkan pembelian dan maklumkan alamat utk di-pos. 

      t kasih

  • nalan kumar

    i nie seorg india….tapi i suka sgt akan perempuan melayu……badan mereke sgt cantik…..dan ramping….especially tetek perempuan melayu mantap…..i suka sgt akan itu…..i pun tanya kawan i mcm mane perempuan melayu blh simpan tetek yg cantik dan mantap itu….tetapi itiday dapat reply yg betul….

  • Ti_idayu81

    PD saya tak sama besar sebab anak hnya menyusu sebelah saja.boleh ke produk ni membantu masalah saya?

    • Faisal

      Produk ni tak dirumus khas untuk kes macam ni, tapi ia membesarkan secara semulajadi. sepatutnya ia balance secara semulajadi juga, tapi tak boleh bagi kepastian. Mungkin boleh cuba dulu kalau ada budget.

  • Farah izzati

    ade wt jualan kt kangar,perlis x…???mak sy ingin m’cuba m’gunakan produk nie..

    • Faisal

      jualan kami semuanya secara online, dan di-pos dengan selamat melalui pos laju ke seluruh malaysia..termasuk perlis :)

  • lovely sweet

    bagi yg menyusukan bayi, bleh guna ke produk ni?

    • Faisal

      boleh..thanks ya

  • Mawar Berduri

    salam saudara, nak tanya adakah produk ini boleh didapati d United Kingdom? kalau ada sila berikan contact person tu pada saya..tq

    • Faisal

      Maaf, tiada didapati di UK.  Kami mencari wholesaler yang ingin memulakan di sana. thanks

  • Lizzy

    Produk ni klu utk wanita yg sedang cuba utk mengandung boleh mkn ke?

  • Stephani_mrrs

    nak tanya adakah produk ini boleh didapati di pulau pinang?kalau ada sila berikan contact person itu pada saya.tq

  • hushwa

    kalau nk bank in scr online, cmner nk sertakn bukti pembyran??

    • Faisal

      cuma perlu copy paste semua detail transaksi selepas pembayaran berjaya di buat melalui online bank-in tersebut.

      atau boleh hubungi 014 323 7974 utk penerangan lanjut.

  • Afiq_maisrah

    Berapa harga n bagaimana ingin saya dapatkannya?

    • Faisal

      harganya RM90 termasuk pos. Sila SMS TP5 ke 014 323 7974 utk arahan pembelian mudah selanjutnya. thanks.

      • http://www.facebook.com/misha.bahari.5 Misha Bahari

        bagus ke produk ni

  • Ingin TAhu

    ada penghantaran ke singapore dan  boleh bayar melalui paypal?

  • jouja bitske

    is it halal n legal??? is there any side effect??? shop kt mne if i x nk buy tru online…

  • KokWui

    014 323 7974 no. ni sah ke? Call tak dapat, sms tai reply???

    • Faisal

      Sah. Staff saya tersebut seorang work from home mom, jadi kadang2 terpaksa jaga anak. Moga bersabar. SMS akan di-reply nanti. thanks.

      • Waimolly

        Faisal, i day order product Thayanporn melalui online. Saya membayar dengan Paypal.
        Perlukah saya sms lagi apa infomation kepada u? Sebab dalam Paypal sudah ada information saya dan address product dihantar. Tapi i dah tunggu lima hari product belum sampai. Bukankah 2 working days after make payment? please advise. tq.

  • http://profile.yahoo.com/A6TXU3CPKO4SUHGSEYOJ52ELHU Shimah Hasim

    klu pompuan lum kahwin leh ka mkn pil ni

    • tokey

      boleh, asalkan umur 20 tahun ke atas

  • Ema_cuty15

    rasa nak cuba…tp mcm mana yer???

    • tokey

      sila SMS TP5 ke 014 323 7974

  • gadis

    knape saya call , she said wrong number . ??

  • Cscer78

    Lebih cepat berkesan jika ambik set lengkap? Antar ke Singapore ke?

  • Cscer78

    Kalo beli set lebih cepat kesannya ke? Deliver ke Singapore tak?

    • tokey

      set lebih berkesan (kesan luaran dan dalaman). kami deliver ke singapore, tapi kos poslaju tidak percuma. kami akan quote shippping fees secara berasingan.

  • aiyu_anyra

    Salam. Nak tanya wanita yg myusu badan leh tk amik pil ini?

  • shekin

    can a breastfeeding consume it? is it safe for the mother n baby?

    • tokey

      we discourage breastfeeding mums. extra estrogen hormones provided by the pills may reduce milk if taken more than suggested dose.

  • rose merah

    tak efek ape2 ke kalu mereka yg ingin membesarkan payudara sekaligus dlm perancangan nk hamil 

  • shaz

    produk ni selamat 100% ke? tiada bahan2 yg boleh menyebabkn breast cancer? and dah di luluskn kementerian belum?

  • Sj25

    saya dr port dickson.  so macam mana nak  order. Negeri sembilan ada dealer tak

  • mutiara

    salam remaja y belum kawin pn blh besarkn PD ke?

  • anonymous

    sy dah beli produk n dah seminggu amalkan, mmg ada kesan..tp sy beli dr kawan yg tinggal di padang besar..dia amik direct dr supplier kat thailand..tp dia jual sgt murah cuma RM40 sebotol n dia dah untung..nape encik jual mahal sgt?

  • Nurhazanna

    salamm.. sy nk mncuba produk ni,tpi mcm mne nk bli yea..???????

  • Siti_hayati88

    saya di indonesia tertarik mencoba,apakah di indonesia sudah ada produknya? bisa dibeli dimana.terimakasih. ibu siti

  • Smpislamalmukhlisin

    kalo di indonesia bisa beli dimana?

  • Fazdbob115

    ade kelulusan kkm ker??sbb baru2 ni kuar kt paper ade produk lbh kurang botol mcm ni n kaler mcm ni,siap ade lmbg biji oren kt tgh tu,yg telah diblurkan….mngandungi bahan beracun…bole tjukkan kelulusan kkm?

  • undefined

    kenapa rasa mual lah lpas makan produk ni? erm… 

  • Sahreezanramli

    nak tnya..size bsar smpai brp?bsar sgatke?

  • Jchze82

    camner cara saya nak beli produk ini..mahal x?

  • Serififs

    saya baru menempah produk ini… saya tidak tahu apa status pembelian saya… bagaimanakah cara untuk mengetahui nya?…

  • Aniza_ma

    Faizal… hari tu ada keluar pasal produk ni kena rampas.. akak jadi takut pulak.. tapi keinginan untuk beli tu ada.. cam ne ni ye..

  • manda89

    saya da pena beli 2 botol..minta maaf ckap saya kecewa bb xda kesan…

  • Phil

    Salam..nak tanye, utk wanita yg masih menyusukan anak boleh makan tak ? ada kesan tak ke atas anak itu nanti? 

    • tokey

      tiada kesan tapi khuatir susu kurang (susu boleh kurang kalau estrogen berlebihan dalam badan).

  • Khab68

    ASSALAMUALAIKUM, PRODUK THANYAPORN NI ADA DAPAT KELULUSAN JAKIM TAK?
    ADA DAPAT KELULUSAN DARI KKM?

  • Giee_81

    nak tnya sebotol tu berapa kandungan atau berapa biji di dalam 1 botol….

    • tokey

      ada 60 biji dalam 1 botol – bermaksud 1 botol boleh tahan 2 bulan

  • Giee_81

    kat sabah ada jual tak….kat mana boleh di dapati ni ubat…

    • tokey

      takda, hanya secara online saja dengan kami

  • yatie

    apakah bahan yg digunakan untuk membuat produk ini? adakah dari alam semulajadi atau bhn kimia?
     

    • tokey

      bahan semulajadi – dari herba pueraria mirifica. tiada campuran kimia atau drugs

  • Lisperak

    Boleh saya tahu produk ini Ada dijual di Kuching Sarawak?dan berapa harga untuk serotonin Dan Salam Ada berapa biji?

    • tokey

      Salam, kami menjual secara online, dan boleh pos ke kuching. ramai dr kuching yang beli… ada 60 biji, bermaksud tahan 2 bulan. thanks

  • selena

    dasat arr rege…mahal gilerrrrrr huhuuu

  • Elis yin

    Sy dah makan thanyaporn 3 minggu..tak ada perubahan….

    • tokey

      boleh minta refund dengan kami…
      kekadang depends pada pemakanan, berat badan, dan berdisiplin atau tidak ambil tiap2 hari..

  • aslinda ismail

    blh sy thu knpa sy mkn thnanyaporn dh nk habis 1botol tp xdea rsa pea2 pn….

    • aslinda ismail

      nk kata sakit pn xdea..sy rsa cm biasa jea……blh sy thu knpa…????

    • tokey

      boleh minta refund dengan kami…
      kekadang depends pada pemakanan, berat badan, dan berdisiplin atau tidak ambil tiap2 hari..

  • ROSHAYU PURDAH

    BOLEH I TAU TAH PRODUCT INI BOLEH DIMAKAN OLEH LELAKI?

    • tokey

      haram lelaki nak menyerupai wanita

  • http://www.facebook.com/zuelizah.ieriz Zuelizah Ieriz

    kalau menyusukan ank boleh tak ambil produk ni?
    cq2_unique@yahoo.com

    • tokey

      tak digalakkan…tapi tak membahayakan. cuma khuatir susu kurang

  • icca

    rice milk soap tu cne?

  • icca

    rice milk soap tu cne rupe nye?

    • tokey

      empat segi, kecik warna putih. bau harum semerbak macam kelapa dan susu…memang wangi satu bilik air :)

  • icca

    susu ape yg diorg amik selain thanyaporn ni?boleh cpt kn lg kesan nye ke kalo amik dgn susu tu?

  • Dania

    Ape saiz maximum bile dah ambil Thanyaporn ni? Mesti ke habiskan 1 botol atau boleh stop bile kite dah puas hati?

    • tokey

      saiz maximum bergantung pada individu (berat badan, pemakanan, dll). Ia membesar dan menganjal secara semulajadi, jadi mesti tengok pada kesesuaian tuan empunya badan. Mesti makan berterusan…

  • ct

    kalo nak order camner?tol2berkesan ker ni?

    • tokey

      utk order, SMS TP5 ke 014 323 7974. dijamin berkesan – atau wang dipulangkan. jaminan 60 hari

  • misha

    awk nk mkn produk ni ke leh caye ke

  • magic

    1 kotak berapa biji?

  • ekin

    kalau sy mkn produk ni msh blh consume dgn produk len..cth mcm ccpp atrau vit c??

  • Shawna

    Hi… I’m very interested in trying this product but currently I’m taking another type of herbal pills. Is it save to consume it together? Would there be any other side effect?

  • sarah

    hai sy penah beli ni 2 botol;dh habiskan..tp tak de kesan sgt..naik sikit jerr..sy size 32A..mmg kecil sbb sy dah berkahwin dan ade 3 org anak..malu dgn husband sbb breat kecik..huhu..lau consume pil ni kene ade pantang mkn ape2 kerr..TQ

  • alieya

    mcm mana sy mahu kan?

  • MARYATI

    nmr yg bisa di hbngi n harga brp?