4 Cara Besarkan Payudara Secara Semulajadi

Terdapat pelbagai cara untuk membesarkan payudara. Cara yang paling banyak diwar-warkan adalah pembedahan. Tapi pembedahan ada banyak kesan sampingan, walaupun di zaman moden sekarang. Pembedahan juga mahal. Ini menyebabkan ramai wanita mencari kaedah alternatif.

Terdapat cara semulajadi untuk membesarkan payudara. Yang mengejutkan ialah, kajian saintifik membuktikan bahawa payudara dapat dibesarkan dengan kaedah semulajadi ini tanpa risiko yang tinggi dan kos yang mahal.

 1. Teknik Yoga dan stimulasi minda boleh memperbaiki kelihatan payudara yang lebih menawan, dan juga meningkatkan kesihatan secara am. Namun cara ini memerlukan masa, fokus dan kesabaran bagi melakukan senaman Yoga ini dengan cara yang betul – untuk mendapatkan kesan yang positif.
 2. Teknik urut atau massage juga boleh digunakan. Badan akan bertindakbalas dengan cara urutan tertentu, dan akan memambahkan lemak di payudara.
 3. Pil kapsul juga salah satu cara membesarkan payudara yang amat popular dan berkesan. Dengan herba semulajadi Puerarira Mirifica, ia terbukti menyerupai hormon estrogen yang boleh menyerikan wanita dari segi saiz dan kepejalan payudara, punggung dan juga kecantikan kulit.
 4. Krim juga boleh digunakan seperti pil kapsul, yang mengandungi bahan herba dengan estrogen. Namun harus berhati-hati agar tidak menggunakan bahan berkimia yang mempunyai kesan sampingan yang memudaratkan.

Kaedah alternatif ini sememangnya akan membuatkan payudara kelihatan lebih natural. Namun menjaga kesihatan dari segi pemakanan yang baik, termasuk makan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran akan bukan sahaja mempercepatkan lagi kesannya, tetapi juga memberikan bentuk yang lebih berkualiti.

Untuk mendapatkan pil kapsul Puerarira Mirifica yang tulen, boleh klik sini.

 • http://www.breastphotos.org/breast-photos/breast-enlargement-massage-the-facts/ breast enlargement massage

  I wanna
  find more info about this, anybody could?

 • Spek_hitam2000

  saya nk tny andai kata kiter berhenti mkn produk ini adakan ia akan berkekalan begitu atau ia akan kendur semula..

  • tokey

   kemungkinan akan kendur semula, tapi mengambil masa. jadi sempat nak perbetulkan balik…

 • http://profile.yahoo.com/2GVKSDA7CRZKNV5ZUOBTD35WLE spek

  saya nk tny andai kata kiter berhenti mkn produk ini adakan ia akan berkekalan begitu atau ia akan kendur semula..

  • tokey

   kemungkinan akan kendur semula, tapi mengambil masa. jadi sempat nak perbetulkan balik.

 • mantong

  potensi income rm100 – rm1,000 sehari, sapa tak nak kan

  http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/DuitVia

Previous post:

Next post: