Cara Besarkan Payudara

Artikel ini akan menerangkan cara paling berkesan, paling selamat dan paling cepat yang diketahui sains dan penyelidikan untuk membesar dan menganjalkan payudara, jadi teruskan membaca.

Saiz dan keanjalan payudara amat penting bagi mendapatkan perhatian dan menjaga hati suami, dan juga untuk keyakinan diri sendiri. Jadi agak penting untuk anda faham…kenapa saiz payudara semulajadi kecil, atau telah mengendur?

Saiz payudara anda kemungkinan besar ditentukan oleh 2 faktor utama:

  • Faktor genetik
  • Atau kekurangan hormon (dalam kes ni, hormon estrogen)

Walaupun saiz payudara bagi sesetengah wanita memang sudah ditentukan secara genetik, tapi masih ada lagi kaedah untuk membantu meningkatkan saiz payudara.

Bagi wanita yang saiz payudara sudah OK, tapi hanya kendur akibat penuaan atau penyusuan bayi, kaedah semulajadi tak akan membesarkan, tapi hanya menganjalkan payudara mengikut kadar dan kesesuaian badan.

 

Herba Rahsia Ini Bukan Penemuan Baru!

Membesarkan Payudara secara semulajadi sebenarnya bukan benda baru. Sudah beratus-ratus tahun wanita zaman dulu menggunakan herba untuk membesarkan payudara.

Herba Pueraria Mirifica adalah herba tumbuhan selamat yang mengandungi kandungan phyto-estrogen (sangat mirip dengan estrogen semulajadi dalam badan).

Kajian sains juga membuktikan dengan adanya keseimbangan hormon estrogen di dalam badan, lemak di bahagian payudara akan mula mengumpul

Ini juga tips-tips lain selain dari mengambil herba pueraria mirifica ini. Ia cara besarkan payudara yang paling mujarab yang pernah diceritakan oleh beberapa wanita yang pernah berkongsi dengan saya:

  • Minum susu segar setiap hari
  • Cukupkan pengambilan vitamin E (boleh di beli di farmasi dengan harga murah)
  • Ambil Pueraria Mirifica
  • Urut payudara bila ada masa terluang bagi mengaktifkan tisu adipose dan kelenjar

Kerajaan Thailand Menyekat Eksport Herba ‘Rahsia’ Ini Bagi Melindungi Ekonomi Mereka!

Oleh kerana faktor cuaca, suhu, kelembapan dan lain-lain, herba ini hanya tumbuh di bahagian utara Thailand, dan beberapa tempat di Myanmar sahaja.

Ia amat terhad.

Herba ini amat berkesan dan menjadi buruan pelbagai syarikat perubatan di seluruh dunia! Ramai yang ingin ambil kesempatan dari herba ini.

Hinggakan kerajaan Thai terpaksa buat satu keputusan drastik.

Lantas, satu ketika dulu, kerajaan Thailand memutuskan untuk tidak membenarkan export herba ini bagi melindungi ekonomi mereka.

Tapi kita orang Malaysia beruntung!

Oleh kerana Thailand dan Malaysia berjiran, akses untuk dapatkan herba ini mudah sedikit berbanding dengan negara lain.

Ingin Mencuba?

Oleh kerana tidak semua wanita mempunyai umur, pemakanan dan kesihatan yang sama, maka saya menyediakan jaminan wang dikembalikan jika produk herba ini tidak sesuai dengan puan.

Risikonya bukan pada puan, tapi 100% pada saya.

Cubalah.

Dapatkan Herba Pueraria Mirifica.

Previous post:

Next post: