Mengenai Produk

Siapa KamiMengenai ProdukSoalan LazimBeli

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

  • Mengandungi Pueraria Mirifica – yang hanya ditemui di 2 kawasan di utara Thailand (ada banyak tiruan!)
  • Mengandungi kesan estrogen yang tinggi, iaitu hormon yang merangsang pembesaran dan kepejalan buah dada secara semulajadi
  • Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
  • Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
  • Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
  • Kualiti yang tinggi.
  • Kulit kapsul thanyaporn diperbuat daripada beras pulut .
  • Thanyaporn adalah 100% herba

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan
  • menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Kandungan:

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul
(1 kapsul untuk 1 hari)
*Makan Sebiji kapsul, selepas sarapan pagi.
Setiap Satu Kapsul ini mengandungi;
(150 mg Pueraria Mirifica)
* Sebiji kapsul sudah mencukupi
Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selaion itu khasiat Thanyaporn ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
Lagi Faedah Mengenai Produk
Bercakap mengenai faedah produk ini kepada wanita atau perempuan. Ia mampu membesarkan dada wanita dalam jangkamasa 2-4 bulan bergantung kepada bentuk badan,sejarah anatomi tubuh seseorang wanita. Ia juga dapat memejal dan menegangkan buah dada yang kendur,mengelebeh dalam masa 2-3 minggu sahaja. selain daripada itu thanyaporn juga dapat menghaluskan kulit wanita dan merebentuk pinggul yang jatuh jika digunakan secara berterusan.

Thanyaporn juga mengandungi mirifica yang sudah terbukti daripada segi klinikalnya anti kanser. Oleh itu wanita yang menggunakan thanyaporn dapat mengelakan terkena kanser payudara iaitu pembunuh utama wanita abad ini.

Mirifica adalah sejenis tumbuhan yng terdapat di utara Thailand dan sudah dikaji bebas daripada kesan sampingan dan dapat membaiki tekstur kulit dan meningkat sel mamary yang terdapat di buah dada wanita.
  • Pingback: Cara Besarkan Payudara

  • norDalela yahya

    mcm mane kalu nk order….cpt sampai x…???

    • Faisal

      Boleh bank-in sahaja, atau melalui kad kredit pun boleh.
      sila sms 012 604 7o87 utk maklumat lanjut.

  • izan

    ada x jual kat pusat2 kecantikan

    • Faisal

      Produk ini diimport terus dari Thailand dan tiada dijual di pusat2 kecantikan.
      hanya boleh didapati online sahaja. tq

      • Liee_ya

        produk ni utk yg kahwin sje ke??
        yg lum kahwin lg xsesuai ke??

        • faisal

          Salam. Kalau nak kira produk ni utk Wanita berumur 20 tahun ke atas.
          Cuma saya suka jual pada yang dah kahwin, dengan niat utk tambah lagi kemesraan rumah tangga dengan suami. Namun boleh kalau belum kahwin..asalkan niatnya baik :)

          • masMashitahazhar

            salam….
            saye nk anjalkan PD je x nak besarkan sebab PD saye dah besar….
            boleh ke mkn……

          • faisal

            Pil ni akan anjalkan atau besarkan secara semulajadi mengikut badan individu. Ia tidak memaksa seperti beberapa produk berasaskan kimia.

            Jika PD sudah bersaiz sesuai dengan badan, ia tidak membesarkan lagi. tq

          • ct

            bagus la awk ni jual produk utk wanita..i will try ur product…

          • shafadzly

            salam….berapa harga kapsul…bleh dpt diskaun x

          • liza

            askum, sy nk tanyer. umur sy 28 thn & mempunyai 2 org anak. payudara sy mengendur apabila x der susu ni. adakah sy sesuai untuk mkn produk ini. bleh tlg email kat sy….

          • faisal

            a’kum liza. produk ni memang terbaik kesannya bagi payudara yang kendur disebabkan menyusu, atau lepas menyusu anak. Jd sy rasa elok kalau pn Liza cuba dulu kot-kot ada rezeki boleh kembali normal atau bertambah baik. tq

          • scha

            umor 18 tahun buli try tak ..berat saya 45 .. tinggi 159. sya py pD kcl.. sya da try krim mcm2.. tapi tk bksan.. sya nk try yg ini pula.. adakah saya buli amik produk ini.. saya ty ni coz.. saya tkot lah tak buli tok saya try…umo saya 18 nk masok 19 dah en.. hrp ada respond dr phak tuan

  • Idaman_jb

    selamt ker produk ni..

    • tokey

      bukan saja selamat, malah mengurangkan risiko kanser kewanitaan (serviks, barah payudara, etc).
      produk ni tumbuh-tumbuhan herba liar sahaja..tiada bahan kimia.

  • Yudine_yna

    saya berminat tetapi masih was was kerana telah berkali tertipu dan byk duit terbuang tanpa kesan yg dijanjikan

    • tokey

      Saya faham.
      Sebelum puan beli, baik kaji dulu kenapa yang sebelum ni tiada kesan.
      Boleh puan bagitau umur, berat badan, tinggi dan diet puan?

      kalau segan di sini, boleh email saya di faisal812@gmail.com, atau sms saya di 012 604 7087

  • Suhannanna

    sy nk tanya ank sy susu bdn ..blh ke mkn produk ni…

    • faisal

      Salam puan. Kalau menyusu boleh makan.
      Cuma tidak boleh makan waktu uzur atau mengandung. tq kerana bertanya

      • Serififs

        kalau tak menyusukn bdn… time uzur pun kne stop ek?

  • Suhannanna

    sy nk tanya blh ke sy mkn produk ni…. sbb ank sy susu bdn…

    • faisal

      Salam puan, kalau nyusu anak memang boleh makan.
      cuma masa uzur dan pregnant kena stop makan kejap ya? tq kerana bertanya :)

  • Suhannanna

    klu blh sy mkn…sy antar
    wang pos blh ke?..

    • faisal

      wang pos atau kiriman wang express boleh.

  • Ku_rita85

    kalu sy mkn produk ni,bole x sy mkn jamu?

    • Faisal

      Salam puan, boleh makan jamu, cuma jarakkan pengambilan 1-2 jam. tq kerana bertanya :)

  • Cikgu_wanie

    assalamualaikum. alhamdulillah dan terima kasih kerana telah diperkenalkan dengan herba ini.. selain nampak perubahan pada buah dada, (kurang 14 hari menggunakan) kulit muka semakin halus, tiada lagi keputihan yang selama ini cukup merunsingkan. rasa lebih bertenaga dan aktif. kini hidup lebih berkeyakinan terutama sekali dengan puji-pujian orang yang tersayang setiap hari… menambah erat ikatan suami isteri. di tempat kerja, rakan-rakan mempersoalkan keterampilan yang semakin nampak muda dari usia sebenar 39 tahun. bila menjemput anak balik dari asrama, anak2 pun rasa lebih beruntung kerana teman2 mereka mengatakan ibu sebaya dengan anak. begitu juga orang di sekeliling rasa terkejut bila mengetahui usia sebenar saya yang mereka jangkakan 10 tahun lebih muda.

    • Faisal

      W’salam dan assalamualaikum kembali.

      Terima kasih la banyak2 atas testimonial yang panjang lebar tu. Saya terharu membacanya dan amat berterima kasih. Semoga puan dimurahkan rezeki dah tahniah atas kejayaan puan.

      ikhlas,
      faisal

  • hati lara

    berapa hrga sebotol termasuk pos? saya dari sabah

    • faisal

      Salam, harga RM97. Tp SMS saya 012 604 7087 jika mahu diskaun. tq

      • http://pulse.yahoo.com/_YYKJCD7QOGUHXWLCLEIHHLULP4 Nadroe

        bagaimana sy nak order ni?

        • faisal

          boleh tekan pada menu ‘Beli’ di atas sekali pada website ni. tq

  • Noorfazlina82

    saya b’minat tapi btl2 mujarab ke,saya anak dah 3 org tapi payudara saya x bsr dan ada masalah lain seperti keputihan,umur saya 29thn,berat bdn 52kg,tinggi 1.60cm,rasanya blh ker saya try produk nie… ada jaminan ke?

    • faisal

      Ramai org yang cuba ni selesai masalah keputihan disamping payudara pun jadi besar. Saiz badan puan mungkin perlu tambah pemakanan sikit utk kesan yang lebih. SMS saya di 012 604 7087 utk bincang lebih lanjut

  • syazza azza

    betul ke mujarab produk nie..sya dah cuba byk cream tpi tak menjadi..lps branak berat bdn tak pandai naik 40kgje..umur 29 PD pun kecik

    • faisal

      Berkesan pada kebanyakan orang (83% peratus berjaya nampak kesan), tapi tak semua orang. Ada yang cepat, ada yang lambat, yang takda kesan langsung pun ada. Tipu lah kalau semua produk jalan 100%

      Bergantung pada umur, berat, diet atau tidak, pemakanan, etc.

      Macam syazza ni 40kg tu macam kurus…tinggi berapa?

      Kena tambah pemakanan. Ambil susu segar setiap hari, dan makan vitamin E (murah je kat farmasi), dan urut2 sikit PD tu lepas mandi pagi

  • MamaIman

    salam..nk tny, kalo ada fibriod abedoma(lump) kt PD leh mkn tk?

    • faisal

      Salam, minta maaf la puan. Yang ni sy kurang pasti. Sy rasa lebih baik puan tanya doktor atau pakar perubatan. Bagitau mereka yang pil ni ada herba Pueraria Mirifica, dan tiada kimia. Sorry tak dapat tolong

    • mia

      dah cube ke?ade pape ke?sbb die anticancer kan?shud be no prob..

  • Ita

    Assalamualaikum,
    en. faisal,saya ni ada masalah berat badan berlebihan…sedang berdiet..sesuai x ambik pil ni dlm keadaan berdiet n makan ubat diet….terima kasih

    • faisal

      Salam Puan Ita, kalau berdiet sudah kurus, kesannya sedikit lambat (3-4 bulan), kalau masih belum pada berat badan yang diingini, sesuai utk mengambil pil ini.

      Namun pil ni tidak akan menambahkan berat badan, atau mengganggu diet puan. tq

  • Ainie77

    salam en faizal, kalau sy ada mkn supplement lain utk kulit di sblh pg before sarapan..blh x sy ambik product ni juga….selepas sarapan?
    beli guna k.kedit brapa harganya?

    • faisal

      Salam puan Aini, boleh diambil. Tak jadi masalah.
      Utk pembayaran kad kredit harganya RM97.50

      Tq kerana bertanya :)

  • Eina_linda

    tq en faisal…saya dh receive produk u..haslina

    • faisal

      Ok sama2…terima kasih kerana maklumkn pd saya.

  • miss y

    btl ke berkesan??….kalo sy amek pil lobata dgn pil nie boley ke??….tp sy duk kolej mcm mn nk antar…umur mcm sy ley mkn ke(20an)..ke just untk org yg da kawen?…

    • tokey

      salam miss Y, berkesan pada kebanyakan orang, tapi tak semua orang. Boleh ambil dengan pil lobata, takda masalah. Kalau ada alamat kolej, boleh saya hantarkan. Kalau tak ada di kolej waktu posmen sampai, posmen akan bagi resit pengambilan di pusat pos laju terdekat.

      Umur 20 keatas boleh makan, tak semestinya dah kawen. Asalkan niat baik.

  • liz

    sabun yg dpos sekali 2 utkape ek?

    • faisal

      Oo, itu rice milk soap. utk putihkn dan licinkan kulit. boleh dipakai di muka dan badan. sy bagi hadiah free :)

  • nadia

    adakah wanita berumur 20 thn blh menggunakan produk ini?

    • faisal

      boleh, produk ni utk 20 tahun ke atas

  • Lynda

    saya ingin mencuba produk ini.tapi saya merasa tidak yakin dgn cara pembelian ini.bole sarankn saya dgn cara lain utk sy dapatkn produk ini.bole bgtaw dimana tempat edaran produkni,bole saya terus ke tempat pembelian tersebut.time kaseh

    • faisal

      Salam Lynda, saya hanya jual produk ni secara online.
      Jika mahu COD, boleh berjumpa di kawasan Seri Kembangan atau Puchong.

      Tq

  • Lisaarbain

    salam,mcm mna cra nk beli,brp hrga diskaun,memandang kn sya dah dpt kn kupon diskaun..emel kn sekali nmbr fon agar sya bleh mmbuat bbrpa prtnyaan..ok tq..

    • faisal

      boleh hubungi sy di 012 604 7087

  • Lisaarbain

    salam en.faisal..bleh tlong bg no order tracking bg brg yg telah sya oder dgn en.

    • faisal

      Salam Lisa, saya sudah SMS nombor tracking tersebut. Tq

  • amoy daniela

    sya nk tnya..bb krim tu brapa hrga?

    • faisal

      harga asal RM55 puan.

      tapi dengan promosi sekarang ni…boleh dapatkn percuma dengan pembelian thanyaporn. thanks

    • faisal

      Salam, harganya berubah mengikut pasaran. Sila SMS saya di 012 604 7087, kerana sekarang tengah ada promosi (diskaun besar!) :)

  • Ellamarcelo87

    saya sngt teruja dgan ape yg tertulis diatas….boleh bg saya hargenye??? dan bleh didpti di mana???

    • faisal

      Salam, harganya berubah mengikut pasaran. Sila SMS saya di 012 604 7087, kerana sekarang tengah ada promosi (diskaun besar!) :)

  • solasolis

    salam faisal… nak termuntah bc komen2 kat sini… banyak sangat… nak tanye… produk ni ade brape jenis? ape name2nye? kene makan sume skali ke atau cukup makan 1 jenis je?

    • faisal

      Ada 1 jenis saja (pil), tapi sy ada jugak produk lain berbentuk krim.

  • Olyviaawing

    hi,saya tertarik sangat dgn produk ni…..kalau saya beli secara tunai berapa harganya?

  • hanim

    I want to have bigger breast but does it impossible ? because ia am late forty now…. it sagging too much .I use cup B

    • faisal

      actually it is especially useful for sagging breasts from breastfeeding. As long as you take it regularly, and have a healthy diet – it should work.

  • miss A

    assalamualaikum, nk tny, ade kontraindikasi tak utk amek pil ni selain dr pregnant womant?thanks

  • Blackhawk8444

    produk thanyaporn ni berdaftar ke ngn KKM?karang beli2 tau2 xdiiktiraf,bila kena kesan sampingan xke susah nnt…

    • faisal

      salam, sila baca link ‘Soalan Lazim’ pada menu atas website ini. t kasih

  • Noryatini

    saya pengamal pil perancang,adakah boleh mengambil thanyaporn ini,adakah mengambil masa untuk melihat kesannya

    • faisal

      salam tini, thanyaporn tak menyebabkan kesuburan, jadi takda masalah jika makan pil perancang.
      cuma kalau boleh jarakkan makan 2 jam.

      kesan bergantung pada berat badan, pemakanan dan saiz payudara asal individu.
      Bagi saiz payudara yang OK tapi kendur disebabkan menyusu…paling cepat adalah 2 minggu.

  • Marianasahidan

    salam..nk kongsi jgk..sy pun ade try produk ni..baru amik bulan lps..so far mmg terasa lebih besar..tegang dan bulat,tp xpenuh penuh lg sbb baru amik 2weeks ..dgn berat badan 48kg,i mkn 2 biji 1 slps sahur n 1 lpas berbuka alhamdulillah..skrg ni akn teruskan mkn hingga dpt yg bulat penuh :p..just share..only woman understands women..

    • Sabripra

      mariana ni dah kawen k belum? bleh bagi contact number?

    • nana

      betul ker berkesan mariana?i takut jugak kalau ada kesan sampingan…so far u guna rasa macam mane?
       

  • http://pulse.yahoo.com/_5ANCZSI6Q6GHZE445PABOTZW5U Nurul Fariha

    produk ini mempunyai kesan sampingan kew sekiranya kita berhenti mengamalkannya???

    • Faisal Abdullah

      nurul fariha, tak ada kesan smpingan kalau berhenti. tq

  • Secret_one

    saya berminat mencuba, sudah dpt diskaun & sms En.faisal tapi xder respond. masih wujud ke ni?

    • Faisal Abdullah

      Maaf. Masih wujud. Cuma encik Faisal sibuk jadi dia serahkan pada sy, adlina, pembantunya utk handle order customer. kalau puan nak order boleh sms ke 014-3237974

  • Fara070210

    salam , boleh ke mkn herba ni umur bwah 20 thn .. ada ksan smpingan x ?? harap blas . terima kasih .

  • Qisrinanja

    salam,ibu yg menyusukan sesuai ke?

  • fyd

    saya nk try produk ni…tp sya ada masalah hati.. blh ke gunakan produk ni?

  • Sofea

    Sy nk bli prodak ni tp bkn secara on9 blh???

    • Faisal Abdullah

      maaf puan sofea, kami hanya jual secara online sahaja. lebih mudah sbb kami pos terus ke rumah. :) tq

  • piza

    salam…kapsul nie kena ambil 1 hari  1 biji kan…tp klu berat bdan sy kurang drp 35 kg, sy kena amik  2 hari 1 bji ka?????

  • Asrafuddinzanala

    Thun 2008 dlu sy prnah operate perut, sy cuma ada ketumbuhan kecil kt usus n x boleh nk buang air bsar..doktor ckp dh buang ktumbuhan 2 n x kn tumbuh smula.. Bleh mkn x Thanyaporn? Please info k..

  • Shyieda81

    saya nk beli..tp xde disk ker???

  • mizz afni

    hello…
    sy berminat utk cuba produk nie..
    tp sy try call n msg x berbalas.
    jd sy takut nak beli coz myb dah tak wujud lagi..
    so blh tak bagi confirmation jika masih wuud or x

    • Faisal

      Hello, kekadang kami ada kerja sebab semua kerja dari rumah sambil jaga anak :)

      Weekend pun kami cuti juga.

      Tapi kami masih beroperasi. Nanti SMS tu akan dijawab juga nanti ya. thanks atas kesabaran pihak cik/puan.

  • Kelly

    hello…mcm mana sy nk order ye..sy sms tp xde reply..
    masih ada lg ke produk ni?

  • Naha_comey

    dari segi kehalalannye camne,ade iktiraf halal x??

  • Mairah20

    kalau umur 20thn boleh makan ke kapsul ni?

    • tokey

      20 tahun ke-atas boleh makan :) tq

    • myra

      klu betl2 20 tahaun pun xblh mkn ke?

  • nyna

    SALAM~ SAYA NAK ORDER ;) MASIH ADAKAHH WUJUDDD KAMU SEMUAA???   SILA BG NOM YG LATEST DAN DAPAT DI HUBUNGII PLEASEE .. SY SGT BERMINAT…TQ

    • tokey

      ya masih wujud. utk order sila SMS kod diskaun yang di-ingini

  • Fidzsha

    saya pun ada masalah yg sama cam Secret _one… kenapa masih lum dapat respond?

  • dahlia

    kalau berenti makan nie ape kesannya?

  • Ziela

    Salam, nak tnya produk ni takde side effect ke dlm jangka masa panjang?? Adakah ubat ni mendapat dan ada kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia??

  • Fiza

    Saya dah buat bayaran RM90, dan dah sms nama, alamat dan email… tp x reply pun… ada masalah ker??

    • tokey

      adakah puan sms kod yang betul? sila SMS je sekali lagi. tak balas mungkin staff kami tengah proses order lain. harap bersabar ya. t kasih

  • http://www.facebook.com/nurhidayah.abdullah.52 Nour Hidayah

    berapa harga 1 btl

  • rafia

    saya da ada anak 2 org so this year nak plan mengandung, bila ambik produk ni ? adakah menganggu hormon or badan saya utk mgandung nanti? tks

  • Rhea

    Kat mana ye Sy Blh dpt ?

  • fara

    salam..sy nk cube pil nie memandgkan x penah amek ape2 suplemen lg..ble dgr pil ni membesrkan breast sy cm tkut pulak sbb skg sy dh gne bra 36B.sy xnk bsarkan dh,cma nk bg montok jer..bley ke?. kang ttibe bsar,jenuh nk kecikkan balik pulak.

  • Cheylla

    salam produk ni berdaftar jg ke di malaysia?