Thanyaporn Side Effect?

thanyaporn side effect

Kami selalu dapat pertanyaan, Thanyaporn ni selamat ke? Takda side effect ke?

Thanyaporn sebenarnya adalah herba tumbuh-tumbuhan saja, sama seperti kacip fatimah, misai kucing dan lain-lain. Ia tiada bahan kimia yang membahayakan.

Ia bukan saja selamat, malah lebih bagus untuk kesihatan badan.

Thanyaporn menambahkan tenaga, buat kulit lebih halus dan dilaporkan juga oleh customer kami ia membuat rambut lebih ikal. Oleh kerana ia menambahkan hormon estrogen di dalam badan wanita, ia umpama menjadikan wanita itu dibekalkan dengan lebih ‘kewanitaan’ atau feminin baik luaran dan juga dalaman.

Banyak juga kami explain pada customer bahawa thanyaporn yang kami bekalkan cuma yang original direct dari kilang. Dan kilangnya pula dah lebih 20 tahun beroperasi dan mempunyai ladangnya sendiri. Inilah cara kualiti herba yang disediakan amat tinggi dalam produk ni. Dan sebab itulah produk ini antara produk yang paling berkesan berbanding yang lain.

Baca lebih banyak maklumat mengenai Thanyaporn di sini.

  • amelia

    memang berkesan… !!!!!!

    • tokey

      thanks for sharing …

    • nk tau

      bsar x?

  • lyana

    2bln dh mkn…mmg ada perubahan..

    • tokey

      tq kerana berkongsi :)

  • farah

    teringin nak try sbb breast kendur n kne pkai push up bra..size bra sye 36B stau la besar ke x.thanyaporn btul2 brkesan?

  • Elaine

    baru start hari nie nak cuba..^_^

  • Shancai

    sy bru jgak amik produk ni..so juz want 2 knw,kpsul ni kna amik after brkfast kn? So mcm mna klu sy terlupa?

  • yaya

    x de kesan sampingn ke? tkut gak nk try..

  • fasha

    ni yg ori ker?bpe harge?

  • vf

    nak beli thanyaporn secara berterusan? kena la ada duit dan boleh beli thanyaporn banyak2. buat la duit dengan mudah.my
    http://www.seminarmudah.my/bonus/hop.php?ref=vf

  • ira

    hai .. sy mcm ber minat .. mcm mn nk dptkn ?

  • mantong

    potensi income rm100 – rm1,000 sehari, tak rugi apa-apa pun

    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/DuitVia

  • Noor

    Di mana kita boleh tgk perbezaan yg asli atau tiruan?

  • ina

    Selain dlm internet ..boleh x product ni di dapati di stokis y berdkatan kl…

  • yuyu

    mcm mana nak dptkannya..ori ke..kang yang tiruan naya jee..

  • evs

    produk ni selamat ke untk mother fully breastfeeding?

Previous post:

Next post: